Tóth Gabi

Tóth Gabi Jézuskától egy turnét kért Erdélyországba

Bulvár

Visszavágyik Erdélybe az énekesnő, karácsonyra azt kérte, jövőre is elmessen oda turnézni.

Tóth Gabi a Hír TV szenteste adásba került riportjában elárulta, ő mit kért a “fa alá”. Az énekesnő a riportban azt is elmondta, szerinte az ünnepek alatt a felnőttek is megengedhetik magunknak, hogy gyermekké váljanak – írja a 24.hu.

Én hiszek a Jézuskában. Persze nem úgy, hogy ő rakja be a karácsonyfa alá a játékokat meg az ajándékokat, hanem úgy, hogy minden, amit megkapunk és megteremtünk, én hiszem, hogy azt valakik ott fentről segítik meg nekünk. Hogy mindent, amire vágyunk, azt megkaphassuk. Én így hiszek benne

– mondta Tóth Gabi, aki hívő katolikus, míg férje, Krausz Gábor zsidó származású, ezért kislányukat mindkét vallással megismertetik, hiszen tisztelik és elfogadják egymás hitét, és van, amit át is vesznek egymástól. A Jézuskától is kérnek ajándékot. Tóth Gabi azt szeretné, ha megismételhetné nyári erdélyi turnéját.

Jövőre nagyon szeretném, ha a Jézuska hozna nekem egy gyönyörű turnét ismét Erdélyországban, amire nagyon vágyom

– mondta az énekesnő, aki nem pusztán magára gondol, ha az országot nézi és az embereket, akkor békét, áldást és szeretetet szeretne. Szerinte olyan éveken vagyunk túl, amikor kijár nekünk az, hogy az emberek szívében ott legyen az otthon melegének érzése.