Mischinger Péter és Szorcsik Viki

Bajba is kerülhet Szorcsik Viki azért, amit Mischinger Péterről mondott

Bulvár

Durva dolgokat mondott a színésznő a volt exatlonosról a Farm VIP műsorában.  Mischinger Péter akár be is perelhetné őt becsületsértésért.

Egy félreértés okozta a nézeteltérésüket, ami után Szorcsik Viki társai és a kamerák előtt olyan vádakat mondott Mischinger Péterről, amit talán nem kellett volna. A színésznő úgy érezte, csapattársa nőiességében alázta meg őt, Petinek nem lenne szabad olyan hangnemet megengednie, ahogy vele beszélt.

Nem lehet az, hogy ilyen burkolt agresszióval csináljuk végig ezt a játékot és féljünk egymástól. Mert én eljutottam oda, hogy félek ettől az embertől! Attól, hogy akár fizikailag is bántalmazna… Nem akarok innen úgy kimenni, hogy egy vasvilla van a hátamban, mert őt éppen rossz pillanatban kapom el

– mondta Péterről Viki a farmgyűlésen. Szavaira még a műsorvezető, Demcsák Zsuzsa is felkapta a fejét, és jelezte, hogy súlyos dolgokat mondott a férfiről, aki csak némán, megdöbbenve hallgatta a színésznő szavait.

Az elhangzottaknak nem sok köze van az igazsághoz, még a nézők is láthatták, hogy Viki volt az, aki úgy kiborult a vitájuk után, hogy káromkodott és egy fadarabot hajított a férfi felé.

Mischinger Péter becsülete okán a Borsnak nyilatkozott és mondta el, soha nem vádolták meg még azzal, hogy erőszakos lenne, azzal meg pláne nem, hogy képes lenne bárki életére törni.

Ezt a támadást még elbírta az arcom, és nem tervezek semmilyen ügyet kezdeményezni belőle, csak szeretnék elhatárolódni az effajta viselkedéstől. Tisztában vagyok vele, hogy amit rólam valótlanul állított, az rágalmazás és becsületsértés, de én ezen a ponton engedném el ezt a történetet. Azt viszont fontos kiemelni, hogy az effajta viselkedés megengedhetetlen

 – mondta a lapnak Mischinger Péter, aki nem szeretne újabb gyűlöletcunamit gerjeszteni Szorcsik Vikivel szemben, mert látja ő is, miket írnak róla az interneten a kommentelők.

Vajtó Lajos szerint sem mondott igazat Viki

A piros csapat vezetője is elmondta a véleményét az ügyről és védelmébe vette Mischinger Pétert.

Amit Viktória az adásban mondott, annak az ég világon semmi alapja nincs

– nyilatkozta Vajtó, aki szerint az előfordult, hogy Peti egy játék vagy vita hevében hangosabban beszélt, de soha nem volt erőszakos és fenyegető, sőt, még bocsánatot is kért Szorcsik Vikitől azért, amit tulajdonképpen el sem követett.