Mischinger Péter és Szorcsik Viki

Mischinger Péter nem szeretne többet egy levegőt szívni Szorcsik Vikivel

Bulvár

Drámai párbajnak lehettek tanúi a Farm VIP nézői szerda este: a nemrég csúnyán összeszólalkozott Mischinger Péter és Szorcsik Viki mérték össze ügyességüket.

A párbaj úgy hozta, hogy Mischinger Péter számára ért véget a verseny, aki a Blikknek mondta el, mit rontott el.

Rosszul álltam a játékhoz. Túl sokszor fogtam vissza magam, és próbáltam megfelelni a csapatnak. Ezt azonban nehezen bírtam idegekkel, elfáradtam és elvéreztem

– nyilatkozta az exatlonista, akinek a sorsát a Vikivel történt konfliktusa pecsételte meg. Peti most is elmondta, egy félreértés volt az egész, de azt elismeri, hogy nem kellett volna kiabálnia, viszont Viki is hibázott, mert minősíthetetlen stílusban és szavakkal vágott vissza. Amikor pedig tisztázni akarta a helyzetet, Viki elzárkózott tőle, ami hatással volt a farmbeli életére, felőrölte és tönkretette őt, ami miatt nem tudott teljesíteni sem.

Szomorú voltam, fáradt, és kiábrándultam a csapatból. A társaim pedig minden feszültségüket rajtam élték ki, és parkolópályára tettek, nem bíztak rám semmilyen feladatot, hiába kérdeztem, hogy miben tudok segíteni

– mondta Mischinger Péter, aki úgy érzi, teljes erőbedobással dolgozott a farmon, napi 12-14 órát dolgozott Vajtó Lajossal együtt. Vele a mai napig jóban van, ahogy további társaival is.

Egyedül Szorcsik Vikivel nem szeretnék többé egy levegőt szívni a történtek után

– zárta gondolatait Peti, akit egy idegőrlő párbajban a színésznő ejtett ki a műsorból.