Nádai Anikó

Fél az öregedéstől Nádai Anikó

Bulvár

A kétgyermekes édesanya elárulta, hogyan érzi magát alig néhány hónappal második kisfia születése után.

A műsorvezető bomba formában van, bárki láthatja, hiszen hamar dolgozni kezdett: a ValóVilág 11. szériájának műsorvezetője. Anikó elárulta a Blikknek, hogy hölgytársainak nincs oka irigységre, ugyanis nap mint nap tesz azért, hogy jól érezze magát a bőrében, miközben a 4,5 hónapos Alex sem szenved hiányt semmiben.

Amikor a nagyfiam, Patrik született, 26 éves voltam és viszonylag gyorsan visszanyertem az alakomat, de most már kőkeményen tennem kell ugyanezért. Alexszel 23,5 kilót híztam, és valahogy a várandósságom is másként éltem meg. Hálás vagyok a testemnek, mert nem repedezett szét a bőröm, jól éltem meg ezt az időszakot, így tartozom magamnak annyival, hogy újra formába lendülök

– nyilatkozta a lapnak a 33 éves műsorvezető, aki nemrég életmódváltásba kezdett. Minden nap jár kocogni és egészségesen étkezik. Van rajta még plusz 5 kiló felesleg, amit szeretne leadni, hogy visszanyerje régi alakját és azt a nőt, akibe a férje beleszeretett.

Nádai Anikó nagyon értékeli a családjával töltött időt, mert látja, mennyire repül az idő.

Patrik még csak most született, és máris iskolás! Most éreztem meg, hogy félek az öregedéstől, és nem akarom, hogy ezek a pillanatok köddé váljanak. Talán ezért is lettem türelmesebb. Igyekszem megbecsülni és megélni ezeket a perceket, mert most úgy érezzük, nem szeretnénk több gyermeket vállalni, így most van utoljára babaillat

– vallotta be Anikó, aki azt sem hitte volna, hogy nagyfiának egyszer testvér születhet, de betoppant az életébe Hajmási Péter, akit csodálatos férfinek és tökéletes édesapának tart.