Vajna Timi

Vajna Timi gyászol

Bulvár

Andy Vajna volt felesége elveszítette szeretett kutyájukat Rockyt. Megható üzenettel búcsúzott tőle.

Szomorú hírt osztott meg követőivel Vajna Timi a közösségi oldalán. Hőn szeretett – egykor Andy Vajnával közös – kutyája, Rocky a minap elhunyt, és kénytelen volt fájó búcsút venni tőle – írja a Blikk. Timi az Insta-sztorijában részletesen mondta el, mi történt.

Rockyt 9 és fél éves korában kénytelen volt elaltatni, mert már alig kapott levegőt, amit öregségi szívelégtelensége okozott, és a májában is találtak egy tumort. Timi elmesélte, hogy már tavaly is megműtötték a berni pásztort szájdaganattal, de utána jól volt majdnem egy évig, egészen két héttel ezelőttig.

Insta-sztoriján túl egy külön bejegyzést is megosztott Rockyról Timi. Látszik, mennyire szerette a kutyájukat, akire ezentúl Andy Vajna vigyáz odafent.

Nyugodj békében drága bajnok Rocky. 2 hete még a beachen sétáltunk és hirtelen pár nap leforgása alatt összeomlott minden… Nagyon szép kort megéltél, de reménykedtem, hogy ez a nap soha nem jön el, sok örömet szereztünk egymásnak és a hiányod borzalmasan fáj, mint a másik szerető gazdid elvesztése. Vigyázzatok Magatokra a mennyországban

– írta a szívszorító sorokat Vajna Timi. Posztjában több fotót is megosztott Rockyról, köztük egy olyat is, amin Andy Vajna és ő együtt puszilják a még kicsi kutyust.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés