Újra énekel Révész Sándor

Bulvár

A Piramis legendás énekese márciusban kapott sztrókot, azóta visszavonultan, csendesen él.

Révész Sándor tavasz óta harcol a betegséggel, felépülése lassan, de biztosan halad. A honi könnyűzene ikonja ritkán nyilatkozik, ám most a Blikkel kivételt tett és egy nagyon kedvező hírről számolt be. Az énekes ugyanis a Vodafone legújabb reklámjában énekelte el újra a Piramis kultikus, örök érvényű dalát, az Ajándékot.

Megtiszteltetés volt a számomra, amikor ez az óriás cég megkeresett. Felvázolták az elképzeléseiket, végighallgattam őket, s azonnal igent mondtam. Hiszen nem kértek tőlem mást, mint amit mindennél jobban szeretek, vagyis, hogy énekeljek. Ráadásul egy olyan dalt, amelynek máig érvényes üzenete van, különösen közeledve a szeretet ünnepéhez

– nyilatkozta Révész Sándor, akihez a cég munkatársai elképesztő tisztelettel fordultak.

Az énekesnek volt néhány kikötése, fontos volt számára, kikkel hangszereli újra a dalt, ami csodálatosan sikerült. Egyelőre még csak egy rövidített verziót lehet hallani belőle, de néhány nap múlva közzéteszik a teljes dalt is, ami igazi “Ajándék” lesz mindenki számára, hiszen azt is jelenti, hogy Révész Sándor szörnyű betegsége, és a közelmúltban elkapott covid-fertőzése után jobban van.