Inkább lemond az örökségéről Damu Roland kislánya

Bulvár

Hamarosan sor kerül a színész hagyatéki tárgyalására és kiderül, mit örökölhet a kislánya.

A kis Maja édesanyja, Edina és gyámja, Katalin arra számítanak, inkább tartozásokat hagyott maga után a tavaly év végén elhunyt Damu Roland, mintsem mesés örökséget, így feltehetőleg lemondanak a színész hagyatékáról.

A kislány gyámja, Katalin a Blikknek mesélte el, hogy amikor Majácska nevében megkapta az értesítést a hagyatéki eljárásról, az ügyvéd javaslatára úgy döntöttek, Edina is részt vesz majd a tárgyaláson, hiszen hivatalosan még Damu Roland felesége volt, amikor a színész elhunyt.

Sosem titkoltuk, hogy nehéz anyagi helyzetben vagyunk, nem csoda, hogy a két – egyenként 27 ezer forintos – eljárási illeték is megterheli a családi költségvetést, de mit tehetnénk, kigazdálkodjuk valahogy

– nyilatkozta Katalin, aki azt is elárulta, nincsenek hiú ábrándjaik Damu Roland örökségével kapcsolatban.

Több mint valószínű, hogy Maja és Edina is lemond az örökségről, hiszen csak így kerülhetjük el, hogy Roland tartozását nekünk kelljen kifizetnünk. Elég faramuci helyzet lenne, ha még azt is mi törlesztenénk, amivel Majának tartozik az elmaradt gyerektartásokból…

– mondta a kislány gyámja. Damu Roland nemcsak a saját kislányának tartozott a gyerektartással, halála után derült ki, hogy több ismerősétől is kért kölcsön pénzt, amit soha nem adott meg.