Schobert Norbi a fiáról: “Sokkal többre fogja vinni nálam, sokkal nagyobb Schobert Norbi lesz”

Bulvár

Ifjabbik Schobert Norbi megtartotta első edzését. Szülei elképesztően büszkék rá és elmondták, mit gondolnak róla és a jövőjéről.

Norbika édesanyja, Rubint Réka vendégeként tartott edzést az angyalföldi sportcsarnokban. A fitneszladyt nagyon meglepte, milyen ügyesen helyt állt a fia az edzésen.

Meglepődtem, mert ahogy a fejmikrofon rákerült Norbikára, olyan ügyesen kommunikált. Dicsért, biztatta a vendégeket. Az a félénk kisfiú, aki évekkel ezelőtt még mögöttem elbújva, a háttérben tornázgatott, magabiztos férfivá érett

– nyilatkozta a Blikknek Rubint Réka, aki szerint fiának óriási segítség volt ebben a Farm VIP című műsor, ahol egyedül, szülei nélkül kellett bizonyítania.

Annyi jó energia volt abban a teremben, most már értem, mit éreznek a szüleim!

– árulta el Schobert Norbika az edzés után, aki nagyon élvezte élete első közösségi edzését, hogy megmutathatta, ő mit és hogyan csinál. Édesapja úgy érzi, fia hamarosan le fogja körözni őt.

Olyan, mint amilyen én voltam 24 éves koromban, de ő még csak 17! Sokkal többre fogja vinni nálam, sokkal nagyobb Schobert Norbi lesz

– állítja fiáról Schobert Norbert, aki elmondta, hogy bár Norbika üzletembernek készül, amellett sportolhat is és tarthat hétvégente edzéseket is az embereknek. De persze az a legfontosabb neki és Rékának is, hogy a gyermekei mind boldogok legyenek, bármilyen szakmát is választanak, nincs rajtuk nyomás, hogy átvegyék a családi vállalkozást.