Ezt gondolja Csobot Adél a hosszú kapcsolatokról

Bulvár

A Dancing with the Stars versenyzője egy gyönyörű produkcióval kápráztatta el a zsűrit és a nézőket szombat este táncpartnerével, egy szerelem történetét adták elő.

A felhőkön táncoló Csobot Adél és Hegyes Berci annyira lenyűgözték a zsűrit, hogy állva tapsoltak nekik. Ördög Nóri szerint egy valódi rumbamennyország volt, amit eléjük tártak, a nézők pedig felejthetetlennek tartják előadásukat, melynek témája a szerelem volt. Csobot Adél a táncuk végén könnyekben tört ki, úgy átadta magát az érzéseinek.

A tánc előtti kisfilmben Adél elárulta, álmodozónak tartja magát a szerelmi életében is, szeret szerelmesnek lenni, olyankor kissé elveszíti a realitást – írja a ripost. Az énekesnő szerint ez idővel elmúlik.

Egy hosszú távú kapcsolatban a rózsaszín köd egy idő után eltűnik és felszínre kerülnek olyan dolgok, amik nem biztos, hogy a legeslegjobbak. De ha igazi a kötődés és egy a cél, szoros a kapcsolódás, akkor tulajdonképpen ezekből a mélységekből nagyon szépen fel lehet menni újra a magasba

– véli az énekesnő, utalva ezzel arra, hogy közte és Istenes Bence között is voltak már hullámvölgyek, de végül mindig megoldották a problémáikat és kitartanak egymás mellett.