Egy nála 25 évvel fiatalabb lányt szeret Kovács Áron

Bulvár

A műsorvezető és fiatal kedvese már négy éve vannak együtt, közös gyermeket is szeretnének.

Most először, a Story magazinnak beszélt magánéletének erről a fejezetéről Kovács Áron. Ő és fiatal párja egy munka kapcsán ismerték meg egymást és már akkor tudták, ebből valami komolyabb dolog is lesz.

Áron nagyon büszke fiatal párjára, aki nemcsak okos, de gyönyörű is. Először nem értette, hogy a 24 éves lány miért nem kamatoztatja a feltűnő szépségét a közösségi oldalakon úgy, ahogy manapság egyre többen teszik – írja a Blikk.

Olyan bomba csajom van, hogy smink nélkül is szebb bárkinél, ő mégis azt mondta, az eszével és a munkájával szeretne érvényesülni a popsija helyett

– mesélte Kovács Áron a párjáról, Zsófiról, aki a diploma után elvégezte a nyelvtanárit is, így most nyelvet oktat. Áron szerint ez csodálatos dolog és úgy érzi, megtalálta azt az egy bizonyos lányt a millióból.

Nem szeretnék azok közé tartozni, akik bizniszt csinálnak még a gyermekeikből is. Akik két hét után életük nagy szerelmének nevezik az új párjukat, vagy akik elfelejtik, hogy letettek valamit az asztalra, és képesek egy flakonnal a kezükben éneklést imitálni az Instagramon. Én szégyellem magam helyettük, és sajnálom, hogy elhitették velük, hogy ezt kell tenniük. Nekünk is ajánlottak már sok-sok milliót, de mi soha nem leszünk a tévében acsarkodó pár

– mondta el őszintén a véleményét a műsorvezető-énekes, aki ettől többre tartja a kapcsolatukat Zsófival. A fiatal lányt Áron gyerekei is elfogadták, és közös gyermeket is szeretnének.

Áron és párja tisztában vannak mindazzal, amit a közöttük lévő korkülönbség eredményez, tudják, hogy esély van rá, hogy ha Áron már “kicsekkolt”, Zsófi még akkor is fiatal lesz és talán magára marad egy gyerekkel, de ők ezt is vállalják. A műsorvezető szerint nem lehet félelmek miatt veszni hagyni valamit, ami ennyire jó, viccesen pedig azt is elárulta, jövőre felező bulit tartanak: ő 50, Zsófi pedig 25 éves lesz.

Fotó: Facebook/kovacsaron73