Fazekas Vivien

Újra szerelmes Molnár Gusztáv felesége, Fazekas Vivien

Bulvár

A Drága örökösök színésze és felesége nemrég döntöttek a válás mellett. Molnár Gusztáv egy ideje elvonón kezeli alkoholproblémáit, Vivien pedig igyekszik túllépni rosszul elsült házasságán.

Molnár Gusztáv alkoholproblémái miatt tönkrement házasságuknak Vivien szeretett volna véget vetni. Egy hete mondta el, hogy hivatalosan is elindult a válási procedúra, beadta a válási papírokat és minden erejével a jövőre koncentrál. Most a Blikknek azt is elárulta, hogy van egy férfi az életében, akivel az utóbbi időben közelebb kerültek egymáshoz.

Bár eleinte teljesen elzárkózott az ismerkedéstől a házasságában történtek miatt, nemrég mégis bizalmat szavazott valakinek.

A kapcsolatunk még gyerekcipőben jár, ezért nem szeretnék bővebben nyilatkozni róla, de annyit elárulhatok, hogy igazi nőnek érzem magam, hasonlóan gondolkozunk, és bízom benne, hogy a későbbiekben együtt haladhatunk a közös célok felé

–  nyilatkozta a lapnak Vivien, aki hosszú idő után újra tud mosolyogni.

Nincs bűntudata amiatt, hogy pontot tett a rossz házassága végére, úgy érzi, ő a végsőkig kitartott, mindent megtett, hogy megmentse a kapcsolatukat, de hiába. A házasságuk végefelé már azt érezte, ha nem lép ki belőle, fizikailag és lelkileg is megbetegszik, amire kisgyermekes édesanyaként egyáltalán nincs szüksége, a hétéves kisfia érdekeit tartotta elsősorban szem előtt.