Lilu keményen beleállt Kövér Lászlóba

Bulvár

Lilu azon kevesek közé tartozik a celebek közül, akik felvállalják az olykor erősebb véleményüket is a hazai viszonyokkal kapcsolatban.

A műsorvezető nem először mondta el véleményét a tanárokat érő igazságtalanságról, a kirúgott kölcsey tanárok mellett is felemelte a szavát. “Ha ezt is elviseljük, akkor mégis mi az, amit nem?” – tette fel a kérdést hétfőn Lilu, aki most Kövér László megjegyzésére is reagált.

Az Országgyűlés elnöke úgy véli, „a tisztességes pedagógusok nem a fizetésüktől teszik függővé a teljesítményüket”. Lilu saját közösségimédia-oldalán adott hangot nemtetszésének kijelentésével kapcsolatban – írja a Blikk.

24 órán át elérhető Instagram-sztorijában ezt írta Lilu:

Na igen… gyerekeket fáradhatatlanul tanítani, nevelni, ápolni a lelküket (nincs nagyobb felelősség), miközben arra gondolnak, hogy a saját gyerekeiknek miből adnak enni, itt nincs összefüggés… Te…

– reagált Kövér mondatára, majd így folytatta egy dühös szmájli társaságában:

Hogy meri azt sugallni, hogy az a tanár, aki csak normális, élhető életre vágyik, minimális megbecsültségre, és küzd érte, az nem tisztességes? Hogy meri? És hát ez a szó tőle… pfff…