Schobert Norbi

Elindult a nyomozás a Schobert Norbiékat gyalázó Facebook-csoport ellen

Bulvár

A fitneszguru nyáron elégelte meg annak a Facebook-csoportnak a munkásságát, akiknek tagjai lassan tíz éve gyalázzák őt és családját.

Norbiék megtették a feljelentést, a nyomozás pedig meg is kezdődött. Schobert Norbi a Blikknek mondta el, hogy az eljárás hosszú ideig tarthat. Akár évekbe is telhet, mire valóban felelősségre vonnak bárkit is, ő azonban nem hátrál meg, kitart, ameddig csak kell, mert ki akarja deríteni, ki a felelős a szerinte alaptalan hazugságokért és bántásokért, amiket évek óta csendben tűrtek.

Egyelőre nem derült még ki, hogy igaz-e Király Dávid Izmael állítása, miszerint Béres Alexandra áll a gyalázkodó csoport mögött.

Nekem továbbra sincs semmi bajom Alexandrával, de tény, hogy azóta sem keresett, hogy megbeszéljük a dolgokat, pedig csupán néhány házra lakunk egymástól. Az is igaz, hogy a csoportban állandóan Rékát bántják és Alexandrát dicsérik, de ez persze, semmit nem jelent. Én lennék a legboldogabb, ha kiderülne, hogy ehhez nincs semmi köze

– nyilatkozta a lapnak Schobert Norbi, akinek az ügyvédje ismeretlen tettes ellen rágalmazás és szerzői jogok megsértése miatt indított eljárást.

Béres Alexandra továbbra sem nyilatkozik az ügyről, tartja magát ahhoz, amit egyszer már elmondott: nem áll semmilyen csoport mögött.