Nagy Alekosz

Alekosz is beszállt a Young G Béci-Baukó Éva konfliktusba

Bulvár

Nagy Alekosz neve is felmerült abban a vitában, ami a ValóVilág egykori játékosai között bontakozott ki. Nem hagyhatta neve említését szó nélkül.

Béci szerint Baukó Évának az az egy szerencséje volt csak a ValóVilág idején, hogy Alekosz látott benne fantáziát. Mint fogalmazott:

…annyira ferde hajlama volt a másik beteg Alekosznak, hogy miatta az lettél, aki ma vagy… egy senki!

– írta Young G Béci Insta-sztorijában, amire persze Baukó Éva is reagált és fejtette ki negatív véleményét a rapperről. A vitát Nagy Alekosz, a ValóVilág 4. szériájának győztese is figyelemmel követte, azt pedig nem tudta szó nélkül hagyni, hogy az ő neve is felmerült és betegnek állította be őt Béci. A maga sajátos stílusában, így nyilatkozott a Blikknek:

Annak idején Friderikusznak megmondtam. Egy alomból valóknak nem megyünk. Ezért én most sem teszem. Nem megyek neki Bécinek. Rác Úr stílusát mindenki ismeri, az ország 2011-ben megbüntette azt. A családját ért folyamatos hányattatásai-betegségei miatt sajnálom őt. Kérem, mihamarább próbáljon meg visszailleszkedni a többségi társadalomba, az agresszivitást és a vulgarizmust kerülje, és a televíziózástól, mint számára teljesen ismeretlen fogalomtól, tartózkodni szíveskedjék. Inkább nyissa meg újra a pecsenyését! Oda szívesen elmegyek. Sok sikert, Béci! Nagy Alekosz: a Győztes

– fogalmazott Alekosz.

Young G Béci Baukó Évának: “annyira szánalmas, szar nő vagy, hogy ilyet a világ nem b*szott!”