Zámbó Krisztián

Kibékült Zámbó Krisztián és volt párja

Bulvár

Zámbó Krisztián nyáron jelentette be, hogy ő és Takács Zsuzsi 11 év után a szakítás mellett döntöttek. Úgy tűnik azonban, újra visszataláltak egymáshoz, kapcsolatuk erősebb, mint valaha.

Az utóbbi időben egyre több közös poszt jelent meg a felek közösségi oldalain, aminek a celebek követői nagyon megörültek. Látszott, hogy Zsuzska, ha csak tehette, elkísérte Krisztiánt a fellépéseire, és újra sok időt töltöttek együtt, mint régen.

A Bors ezért is kereste meg az énekest, aki tiszta vizet öntött a pohárba.

Jó darabig számomra sem volt tiszta az, amit most fogok mondani, de mára a napnál is világosabb, hogy a mi szerelmünk nem hűlt ki és azt hiszem, soha nem is fog! Szó szerint minden érzelem benne van a mi történetünkben, amit egy pár csak megélhet. Zsuzska a szerelmem, a legjobb barátom és a “legádázabb ellenségem”, és ez vice versa így van. Ő a legerősebb támaszom és számomra senki boldogsága nem fontosabb, mint az övé, vagyis a miénk

– nyilatkozta Zámbó Krisztián, aki miután nemrég 42 éves lett, azt kezdte érezni, hogy kifut az időből. Folyamatosan azt kérdezgette magától, vajon készen áll-e arra, hogy mindent megadjon Zsuzskának és a gyermeküknek, akire egyre jobban és jobban vágyott. Rengeteget dolgozott, hogy azt érezze, ne lehessen gond és eközben valahogy eltávolodott a valóságtól és Zsuzskától, aki a legfontosabb számára. Azt érezte, hogy egyedül akar lenni, hogy magába nézzen és lekerüljön róla a nyomás, amit saját magának generált.

Én voltam az, aki kimondta, legyen vége, de Zsuzska ezt sosem mondta ki és nem is beszélt erről közösségi oldalain sem. Most pedig kimondom én, ahogy van: Nekem Zsuzska lesz a feleségem és ő lesz a gyermekeim anyja!

– mondta az énekes.