Berki Mazsi

Berki Krisztián édesanyja szerint Mazsi botrányhős akar lenni, mint régen az ő fia

Bulvár

Berki Krisztián édesanyjához is eljutottak a hírek, melyek szerint Mazsinak már hónapok óta új párja van, akivel már nyilvános helyen is mutatkozik, ráadásul úgy tudni, a férfi anyagilag is segíti őt. Az édesanya úgy véli, a volt menye tudatosan cselekszik.

Júlia asszony szerint senki nem várja el Mazsitól, hogy élete végégig egyedül legyen, de az, amit művel, bicskanyitogató.

 Sokszor én szégyenlem magam, ahogy megyek az utcán és látom az emberek tekintetében a sajnálatot irányomban… A szívem megszakad! Ez a nő úgy viselkedik, mintha Krisztián soha nem létezett volna. A fiam sírján még meg sem száradtak a virágok….

– nyilatkozta a Borsnak Berki Krisztián édesanyja, aki szerint Mazsi már nyáron is furcsán viselkedett. Júliusban találkoztak utoljára, de már akkor is azt érezte Mazsin, hogy máshol jár az esze, nem az anyósa társaságára, a régi családjára vágyik.

Az biztos, hogy nem maradhat büntetlenül, hogy Krisztián családjával együtt mindenkit provokál ebben az országban. Mert, hogy direkt csinálja afelől senkinek se legyen kétsége

– véli Júlia asszony, aki szerint ha Mazsi szerelmes lenne, az lenne az ésszerű, ha bujkálna, de szerinte ő direkt provokál.

Azért csinálja nyilvánosan, mert ugyanaz akar lenni, mint a fiam volt: botrányhős. Nem kérdés, hogy Krisztián is az volt, ebből élt, nem is olyan rosszul. Mazsi a fiam helyébe akar lépni, ezen dolgozik már egy ideje

– mondta Berki Krisztián édesanyja, aki szerint a fiának egyénisége volt, és bár nyereséget remélt a szerepléstől, sosem gázolt volna át senkin.