Kulcsár Edina és G.w.M

G.w.M: “Ez a baba Isten ajándéka”

Bulvár

Kulcsár Edina váratlanul esett teherbe, de ő és G.w.M nem is lehetnének boldogabbak.

Egy héttel ezelőtt derült ki, hogy a modellnek vissza kell lépnie a Dancing with the Stars című műsortól, mert gyermeket vár. Elmondta akkor, nem érti, hogyan esett teherbe, hiszen fogamzásgátlót szedett, de ettől függetlenül nagyon örülnek a babának, akit egy igazi szerelemgyereknek tartanak párjával.

Ez a baba Isten ajándéka, és nem hiszem, hogy van nálam boldogabb ember a világon. Nem igazán lehet szavakba önteni, amit érzek, és amíg élek, vigyázni fogok rájuk. Én az első perctől mindent el tudtam képzelni Edinával. Imádom a kislányomat, a kisfiamat, és imádni fogom a babánkat, a babáinkat is. Annyi közös gyermekünk lesz, amennyit a Jóisten szán nekünk

– árulta el G.w.M a Best magazinnak, szavait a Blikk írta meg.

Edina szerint attól a perctől kezdve, hogy év elején kiderült, egy párt alkotnak, olyan az életük, mint egy szappanopera.

Együtt, kéz a kézben semmitől sem félünk. Gyógyszert szedtem, ezért is lepett meg annyira a várandóságom. Ez a baba minden akadályt legyőzött. Látszik, hogy nagyon akart jönni hozzánk, mi pedig nagyon várjuk

– mondta az egykori szépségkirálynő. Ő és G.w.M egyértelműen azt szeretnék, ha az apuka nevét kapná a kicsi, ezért ha sok ügyintézéssel jár is, mindent meg fognak tenni az ügy érdekében.