Fekete Dávid

Visszatérne az énekléshez Fekete Dávid

Bulvár

A volt Megasztáros házi őrizetben van a következő tárgyalásáig, home office-ból dolgozik és a jövőt tervezgeti.

Fekete Dávidot öt héttel ezelőtt helyezték szabadlábra, azóta teljesen normális életet él, igaz, mindezt lakhelyelhagyási tilalommal és nyomkövetővel a bokáján teszi.

Dr. Kaposi Gergely, a 320 millió forint összegű csalással gyanúsított volt énekes, üzletember ügyvédje a Blikknek mondta el, hogy Fekete Dávid bízik abban, nem kell már visszamennie a börtönbe.

Otthonról dolgozik Dávid, ám azt egyelőre nem szeretnénk elárulni, pontosan mivel is foglalkozik. Rendes, bejelentett munkahelyről van szó. Mindemellett több, fiatalokat segítő nonprofit szervezettel is kapcsolatban áll, akiknek szintén sokat segít. Ezek vallási kötődésű szervezetek, de Dávid a vallási vezetőjével is rendszeresen tartja a kapcsolatot

– mesélte védence mindennapjairól az ügyvéd. Fekete Dávid rendezte viszonyát volt feleségével is, ikerfiaival rendszeresen találkozik az otthonában, már olyan is volt, hogy egy egész hétvégét nála tölthetett a két kisfiú.

A szerettei és a hite tartja benne a lelket, és eltökélt szándéka, hogy visszatér az énekléshez is

– mondta Fekete Dávidról az ügyvéd, aki korábban már azt is elmesélte, védence úgy tervezi, a jövőben előadásokat is tartana fiataloknak, akiknek a saját példáján keresztül mutatná meg, hogyan kezeljék a korán érkező sikert, illetve hogyan kerüljenek közelebb Istenhez.