Molnár Gusztáv

Molnár Gusztáv állapota egyre aggasztóbb

Bulvár

Nagyon aggódnak a barátai a színészért, aki továbbra is súlyos alkoholproblémákkal küzd, de mégsem teszi meg a szükséges lépéseket.

Hiába mondta Molnár Gusztáv hónapokkal ezelőtt, hogy elvonóra megy, onnan gyorsan ki is jött. Azóta ígérgeti, keres egy másik kórházat, de még mindig nem tette meg. Felesége, Vivien is feladta a küzdelmet vele, különösen, miután kiderült, más nőkkel csetel a szexről és találkákat beszél meg velük. Miután Vivien elhagyta Gusztit, a színész teljesen összetört, öngyilkosságot is tervezett, de aztán arra gondolt, külföldön kezd új életet.

Mindezek azonban csak gondolatok, ami biztos, hogy a színész nagyon nincs jól, továbbra is az alkohol rabja és ez irányítja az életét.

Egy ismerőse szerint a színész rossz időszakát éli, továbbra is gyakran a pohár fenekére néz, és naponta változtatja a terveit – írja a Blikk.

Nagy sebességgel halad lefelé a lejtőn, aggódom érte, mert ebből a gödörből szerintem egyedül nem tud kimászni, de az elvonót is csak tologatja. Mindig másnap van a bevonulásának a napja… A múltkor mesélte egy ismerősöm, hogy a délelőtti órákban látta és már nem volt jó állapotban

– mesélte a lapnak Molnár Gusztáv egyik ismerőse, aki elmondta, nagyon sokan sajnálják a színészt, pénzt is adnak neki, hiszen nincs munkája és így bevétele sem, de azt sem jó dolgokra költi.