Demcsák Zsuzsa és Till Attila tanítja olvasni Gáspár Zsoltit

Bulvár

Meglepő dologra derült fény a TV2 Város vs Vidék című műsorának műsorvezetőjéről, Gáspár Zsoltiról.

Kideürült, Zsoltinak már óvodáskorában is voltak problémái, keverte a színeket. Aztán jött az iskola, ahol az olvasással, szövegértéssel és beszéddel is gondjai akadtak, de akkoriban még nem volt divat rögtön szakemberhez szaladgálni.

Későn állapították meg nála a diszlexiát, azaz az olvasással és beszéddel összefüggő részképességzavart – írja a Blikk.

Húszévesen mentem el egy orvoshoz, aki megállapította nálam a diszlexiát. Sajnos, akkor nem mentem igazán utána a problémának, és annyiban hagytam. Úgy voltam vele, a tanyán remekül szót értek én a birkákkal és a tehenekkel anélkül is, hogy tökéletesen menne az olvasás

– mondta Gáspár Zolti, a Város vs. Vidék című műsor egyik műsorvezetője, aki nagyon örül a felkérésnek. Húszévesen azonban még nem hitte volna, hogy egyszer ilyesmit fog csinálni és olyan emberek között fog mozogni, mint Demcsák Zsuzsa és Till Attila, akiket nagyon intelligensnek tart.

Látták rajtam, hogy gondban vagyok, amikor papírt adtak a kezembe. Izgultam, hebegtem-habogtam, levert a víz. Elmondtam, nekem bizony problémám van az olvasással, ők pedig azonnal felajánlották a segítségüket, amiért nem győzök eléggé hálás lenni

– nyilatkozta Gáspár Zsolti, akit most, 47 évesen Demcsák Zsuzsa és Tilla tanított meg olvasni. A felvételek előtt egy órával már ők is mindig megérkeztek és gyakorolták a szövegeket vele.

Fotó: TV2

Írisz Ingatlanok

Debrecen, Rákóczi utca

63 m2-es lakás kiadó
300 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca

8 546 m2-es ipari ingatlan eladó
128 190 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca - Ipari terület eladó a József Attila telepen

6 799 m2-es ipari ingatlan eladó
101 985 000 Ft

Debrecen, Diószegi út - Ipari telephely telek eladó

18 072 m2-es ipari ingatlan eladó
271 000 000 Ft