Fazekas Vivien és Molnár Gusztáv

Fazekas Vivien nem bírja tovább, elválik Molnár Gusztávtól

Bulvár

Véget ért Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien házassága. A hírt Vivien jelentette be közösségi oldalán.

Néhány napja Vivien még arról beszélt, mindenben támogatja férjét, aki az elvonón is csúnyán bánt vele, de szereti, és bízik abban, hogy rendbehozza magát. Most azonban olyan dolog történt, ami után Vivien úgy döntött, véget kell, hogy vessen a házasságuknak.

Kedves Mindenki! Köszönöm a kedves szavakat, az elismerő, elfogadó üzeneteket! Jólesik, hogy mellettem vagytok, támogattok! Itt szeretném röviden lenyilatkozni, hogy Gusztávval a házasságunknak vége szakadt! Nem szeretném megmagyarázni a miérteket, kérek mindenkit ezt tartsa tiszteletben! Az én lelkiismeretem teljes mértékig tiszta!

írta Instagramján Vivien, aki a Blikknek mégis tovább mesélt a döntése okáról.

Nem bírom tovább a megaláztatást! Azt gondolom, mindent megtettem Gusztiért, amit lehetett, de ami most megy, azt már nagyon nehezen viselem. Tegnap az anyukája telefonjáról kaptam üzenetet, miszerint Guszti meghalt, amiről tudtam, hogy nem igaz, csak így akarta felhívni magára a figyelmet, így akart engem elérni

– mesélte Vivien, de ez még nem minden. Amíg férje elvonón volt, ő kezelte a közösségi oldalait, ahol azóta azt látja, amióta férje kijött a kórházból, szexuális témákról és találkozókról csetel nőkkel. Vivien úgy érzi, elég volt, több megaláztatást nem tud már eltűrni, ezért úgy döntött, véget vet a házasságuknak.