A gyógyszereire is alig van pénze Boros Lajosnak

Bulvár

Felélte a tartalékait “Lali király”, az ország egyik legismertebb egykori rádiósa, aki tíz évvel ezelőtt vonult vissza. Újra mikrofont ragadna, ha lenne rá lehetősége, mert a gyógyszereit is épp, hogy ki tudja fizetni.

Tizennyolc évig készítette a leghallgatottabb reggeli műsort Bochkor Gáborral, mielőtt szögre akasztotta a mikrofont, de úgy tűnik, ez nem teremtette meg a nyugodt pihenés anyagi hátterét: ma már rászorulna arra a bevételre, amely egy országos vagy egy szélesebb körben sugárzott rádiónál ütné a markát – írja a Blikk.

Ha már a gyógyszereimet ki tudnám belőle fizetni, megnyugodnék, és úgy érezném magam, mint egy krőzus. Összesen tizennyolc különböző pirulát kell szednem egy nap, van olyan gyógyszerem, amely négy-ötezer forintba is kerül, szóval több tízezres tételről beszélünk

– nyilatkozta a lapnak Boros Lajos, majd így folytatta:

Be kell vallanom, a tartalékaimat erősen feléltem, amikor kómában voltam, szóval igen, nagyon sokat segítene egy rádiós fizetés.

Boros Lajos az elmúlt évtizedben számos egészségügyi problémával küzdött, gond volt a prosztatájával, kapott pacemakert, majd egy szívműtét után kómában is feküdt öt héten át. Sok gyógyszert szed azóta is, de erősnek érzi magát és nagyon szeretne visszatérni a rádiózáshoz. Nemcsak anyagi gondjai miatt, hanem azért is, mert hiányzik neki a munka.