ByeAlex

ByeAlex szerint jó buli a párterápia

Bulvár

ByeAlex minden eddigi barátnőjével járt már párterápiára, a jelenlegi barátnője kivétel.

A zenész többször fordult szakemberhez korábbi szerelmi élete miatt. Erről Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában beszélt, szavait a Bors írta meg.

– mondta Alex, aki egyfajta játéknak fogta fel a terápiát. Előző barátnői mindig csak a problémáikat hajtogatták neki, ezért úgy volt vele, hogy menjenek el és nézzék meg, mi történik egy irányított beszélgetés során. Az X-Faktor mentora egy dolgot jól megtanult a párterápián, méghozzá azt, hogy a kommunikáció a legfontosabb.

Régebben nem volt annyira stabil az érzelmeit tekintve, mint most, bevallotta azt is, hogy korábban előfordult, hogy félrelépett.

Mindegyik kapcsolatból tanultam valamit, amit már most nagyon jó tankönyvként használok. Látom előre, miket lép, miket mond. Tudom, hogy ez azért nem jó így, mert ebből, ha ezt csinálom ez lesz… és már megelőzöm, megbeszéljük ezeket a dolgokat. És basszus, nincsenek problémák!

– mondta ByeAlex, aki ma már teljesen felelősségteljes a párkapcsolatában, és már látja magát férjként és családapaként is.