Árpa Atila

Már biztos: Árpa Attila lesz idén A Nagy Ő

Bulvár

Idén ősszel Árpa Attila kegyeiért kell megküzdeni a nőknek a TV2 párkereső műsorában.

Hogy miért vállalta el a felkérést A Nagy Ő szerepére, arról a Blikknek nyilatkozott. Elmondta, ami a nőket és a párkapcsolatokat illeti, viszonylag hosszú, rögös és kalandos utat járt be. Volt már házas, volt már boldog, most pedig épp szingli, ami már húsz éve nem fordult elő vele.

A „mindent vagy semmit” elv szerint élek, így csajozni is kétféle módon tudok: vagy a színfalak mögött diszkréten, vagy durr bele, ország-világ előtt. Most így teszek próbát. A mottóm, miszerint sosem lehet tudni, hogy a következő lehetőség honnan érkezik, megmagyarázza, miért vállaltam a szereplést

– magyarázza Árpa Attila a műsorban való szereplését, amit egy korszak végének is tekint. A Nagy Ő-vel szeretne elbúcsúzni az ilyen jellegű tévés szereplésektől, de hogy egyedül vagy párral teszi ezt, az majd ősszel kiderül.

A műsorba már várják a nagykorú hölgyek jelentkezését, akár az édesanyákét is, hiszen Árpa Attila sem olyan fiatal már, 50 éves elmúlt és neki is van egy nagylánya, aki mindennél fontosabb számára.