Shane Tusup

Ez durva: Shane Tusup majdnem nekiment Szabó Zsófi édesanyjának

Bulvár

Durva részlet derült ki Szabó Zsófi és Shane Tusup ominózus veszekedéséről. Az edző üvöltözött Zsófi édesanyjával is, és majdnem neki is ment.

Mindenkit sokkolt az egykori álompár, Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítása, de még ennél is jobban megdöbbentette a közvéleményt, amikor kiderült, mi áll jegyességük felbontása mögött. Kiderült, Tusup egy veszedés során kimutatta régi, agresszív arcát, amit Zsófi nem tud tolerálni.

Shane Tusup az utolsó veszekedésükkor őrjöngött, rázárta az ajtót Szabó Zsófira, aki emiatt pánikrohamot kapott. Zsófi rendőrt akart hívni, de még mielőtt ezt megtette volna, belekeveredett a vitába Zsófi édesanyja is. A részleteket egy, a családhoz közelálló ismerős árulta el a Borsnak.

– mondta a lapnak egy névtelenséget kérő informátor, majd elmesélte, mi történt ezután.

Pálma asszony a helyszínre is sietett, akit, amikor meglátott Shane, még dühösebb lett. Elkezdett futni az anyósjelöltje felé, őrjöngve, torkaszakadtából ordítva. Olyan vehemensen, hogy Pálma asszony nem lehetett biztos benne, hogy meg fog állni…. De szerencsére az utolsó pillanatban megállt. Mindez a ház előtt történt, több szomszéd is láthatta

– magyarázta az informátor.

Szabó Zsófi soha nem tenné ki magát és fiát egy agresszív embernek, ezért döntött a szakítás mellett. Látszólag jól van, a Reggeliben mosolyogva beszélget a vendégekkel, kihívó ruhát visel, nyoma sincs annak, hogy emésztené a bánat Shane miatt, aki pedig visszatért régi módszeréhez és az interneten keresgél a lányok között.