Berki Krisztián halála

Berki Krisztián édesanyja szerint fia szeretethiányos volt, nem depressziós

Bulvár

Holnap vesznek végső búcsút a három hete tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztiántól. Édesanyja biztos abban, hogy fia nem lett öngyilkos, szerinte nem depressziós volt, hanem szeretethiányos.

Berki Krisztián édesanyja, Júlia még mindig nem képes elfogadni, hogy a fia nincs többé, de aggódik Mazsiért és az unokáiért is, különösen Natiért, aki megtalálta édesapja holttestét.

Az asszony a Hot-nak nyilatkozott, a Blikk írta meg, hogy a 9 éves Nati egyelőre nem jár pszichológushoz, de a szokásosnál többet foglalkoznak vele és úgy látják, a körülményekhez képest jól dolgozta fel a tragédiát. Júlia azt is elmesélte, hogy szerinte a fia nagyon szerette Mazsit, boldogabb volt vele, mint annak idején Pamelával.

Hatással volt rá azonban Emma születése, és az, hogy elveszítette felesége, Mazsi figyelmét. Sokan úgy vélik, Berki Krisztián ezért depresszióba is eshetett, de édesanyja szerint nem erről van szó.

Szerintem a fiam nem depressziós volt, maximum szeretethiányos. Hiányzott neki az, hogy Mazsi csak rá figyeljen, ám ez megváltozott a kicsi Emma születése után: a fiam nem bírta elviselni, hogy a második helyre került. Nem is tudom, mi történhetett, mi készítette ki ennyire

– mondta az édesanya. Berki Krisztián temetésére csütörtök délután kerül sor a Farkasréti temetőben, ennek ellenére még mindig azt várja, mikor jelenik meg a kapujában. A búcsúztató 14:30-tól lesz, Mazsi azt kérte a gyászolóktól, fehér ruhában érkezzenek.