Szilágyi Liliána

Szilágyi Liliána néha azt érzi, sosem lesz már kiút

Bulvár

Érzéseiről vallott Szilágyi Liliána. Bár már a gyógyulás útjára lépett, néha még mindig csak bámul maga elé és sír.

Az úszónő tavaly év végén állt ki a nyilvánosság elé és mondta el, hogy apja fizikailag, lelkileg és szexuálisan is bántalmazta őt. Liliána vallomása óta szabadnak érzi magát, de sokszor gyötri még a múltja. Ez érthető is, hiszen még mindig nem zárult le az ügy. Miután Liliána újabb és újabb drámai részleteket árult el múltjáról és családjáról, arról, hogyan bántalmazta az apja még Liliána nagyapját, Gyarmati Dezsőt is, az apja úgy döntött, beperli őt. Így Liliána megpróbáltatásainak valószínűleg egy darabig még nem lesz vége.

Közösségi oldalán őszintén mesélt arról, hogy érzi most magát.

Néha van, hogy órákon keresztül csak meredten bámulom a falat és sírok közben. Néha van, hogy napokig csak fájdalmat és szomorúságot érzek, és semmi sem szép vagy jó. Néha van, hogy olyan düh szabadul fel bennem, hogy legjobb, ha elvonulok és egyedül adom ki magamból a pusztulás mérgét

– írja Szilágyi Liliána, aki nagyon meg tud rémülni ezektől az érzésektől.

Néha van, hogy azt hiszem a mély pontokból sosem lesz kiút már, örökké csak a múltam kísértetei határozzák meg a jelenemet és a jövőmet.
Néha teljesen szétesem és összetörök…

Liliána megtanulta, hogy mindez persze része a gyógyulásának. Már feldolgozta a képeket, amik beleégtek a tudatába, elfogadta, hogy mindaz, ami megtörtént, azon már nem tud változtatni. A feladata pedig az, hogy a mindennapi túlélést érzelmekkel teli, kiegyensúlyozott életté tudja változtatni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Liliana🦂 (@lilianaszilagyi) által megosztott bejegyzés