Majka és Curtis

Szexbotrányba keveredett Azahriah, Majka és Curtis is reagált

Bulvár

Az ország egyik legnépszerűbb előadópárosa támogatásáról biztosította a fiatal előadót, a maga sajátos módján.

Baukó Attila, művésznevén Azahriah péntek esti koncertje után szexelt egy rajongójával, melyről egy rejtett kamerás videó is készült. Nem is lenne ez olyan nagy ügy, de így, hogy a fiatal előadónak barátnője van, pikánsabb a helyzet. A videó a neten terjed, Azahriah közösségi oldalán reagált rá, ahol elmondta, nagyon sajnálja, amit tett.

A következő a történet: Szolnoki Palacsintafesztivál, huszadika, a tegnapi nap folyamán feljöttem a színpadra, lementünk, ünnepeltünk, Bombay a kézbe, ittuk folyamatosan, és ünnepeltük ugye, hogy kint van az album. Aztán még kettő lány is bejött, levarrtak meg ilyenek, és akkor elvittem egyet a toitoi vécé mögé

– kezdte a fiatal előadó, aki szerint nincs ebben semmi rossz, még a videó sem érdekli. Csak az, amit a barátnőjének okozott ezzel. Így folytatta vallomását:

Ami sokkal, de sokkal fájdalmasabb az egészben, az az, hogy nekem volt egy asszonyom, aki várt rám, és másfél hét múlva jött volna vissza, és ezt viszont g*cire sajnálom, mert ő egy arany ember és semmi ilyen dolgot nem érdemelt meg, hogy most ezt kapja, meg az internettől. Úgyhogy ezt elrontottam és emiatt kib*szottul, g*cire megbántam

– idézi Azahriah szavait a Blikk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

azahriah x pule (@paulsonati) által megosztott bejegyzés

A lap azt is észrevette, hogy az ügyet Majka és Curtis is lereagálta, sajátos videóban mutatták be, mit gondolnak az esetről, a videóhoz pedig az alábbit írták:

Veled vagyunk tesi

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés