Horváth Gréta kiborult, amikor felkérték, legyen egy molett cég reklámarca

Bulvár

Horváth Grétát épp akkor kérték fel, hogy legyen egy molett cég reklámarca, amikor orvoshoz fordult súlyproblémái miatt.

Az Ázsia Expressz második szériájának győztese, Horváth Gréta volt Lilu vendége volt a MAKEUP/DOWN című műsorban, ott mesélt súlyproblémájáról, betegségéről. Ma már csinosabb, mint eddig valaha, de nem volt ez mindig így. Tudta, hogy súlyfelesleggel küzd, de nem hatott a diéta. Ősszel fordult endokrinológushoz, mert egyszerűen nem tudott lefogyni, sőt, a diéta ellenére még hízott is.

– írta meg Gréta Lilunak mesélt szavait a Bors. Ekkor nem várt dolog történt vele. Megcsörrent a telefonja, azzal hívták fel, hogy lenne-e egy molett cég reklámarca?

 Én, aki soha életében nem volt egy nagyon nagy súlyú lány – amivel semmi problémám nincs –, de akkor hallottam magam először így definiálni, hogy akkor amit én belül érzek, az teljesen más, mint amilyennek látom magam. Nekem ez itt borzasztó volt. Sírva mentem föl az orvoshoz, könyörögtem neki, hogy segítsen, mert most jött el az a pont, hogy nem tudok mit csinálni. Nekem nagyon fájt az a telefonhívás!

– mesélte Horváth Gréta, akiről kiderült, inzulinrezisztenciával küzd, emiatt nem tud lefogyni. A megfelelő étrend beállítása azonban  meghozta az eredeményt és 17 kilót fogyott.