Majdnem belehalt a koronavírusba Növényi Norbert

Bulvár

Az olimpiai bajnok egy évvel ezelőtt kapta el a koronavírust, ami annyira megviselte őt, hogy úgy érezte, bele fog halni.

Közel két hétig negyven-negyvenegy fokos lázzal feküdtem otthon, tizenöt kilót fogytam, aminek egy részét már sikerült visszaszednem. Kórházba nem mertem menni, mert attól féltem, hogy ott elkapok valami fertőzést. Minden köhögésnél azt éreztem, hogy az lesz az utolsó, mindenem fájt, kétségeim voltak afelől, hogy túlélem

– nyilatkozta a Metropolnak Növényi Norbert, aki a szenvedései ellenére próbálta tartani a lelket a szeretteiben, mert nagyon aggódtak érte. Növényi szerint azok a gyógynövényes készítmények is segítették a gyógyulásban, melyeket a lánya adott neki. Gyermekeitől és párjától minden elképzelhető törődést megkapott, szerinte az ő szeretetük is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy meggyógyult.

Hiába sportol már ötven éve, eleinte még egy séta is nagyon nehezére esett a covid után. Az olimpiai bajnok birkózó fokozatosan tért vissza a sportoláshoz, amit nem is szeretne abbahagyni addig, amíg csak él.