Tóth Andi

Tóth Andit életveszélybe sodorják vezetés közben rajongói

Bulvár

Tóth Andi a Mustang nagykövete lett, egy gyönyörű és könnyen felismerhető almazöld luxuskocsival közlekedik, ami miatt sokszor keveredik bajba.

Az egykori X-Faktor-győztest könnyen kiszúrják az utakon az autó miatt és az is előfordult már, hogy követői balesetveszélyes helyzetbe sodorták őt az autópályán. Erről Insta-sztorijában mesélt az énekesnő, a 168.hu írta meg a szavait. Andi a tőle megszokott nyers stílusban kérte meg követőit, hogy hagyják őt békén az utakon.

Miért van az, hogy autópályán vagyunk, felismeritek a kocsit, jöttök bele a seggembe? Kitérek jobbra, hogy elmehess, nem mész el, lejössz, megint bevársz, seggembe jössz… Én értem, hogy ez izgi, de ez kurvára nem vicces, meg nem gyerekjáték, tehát az autópályán vagyunk, gyerekek, ilyeneket nem csinálunk! Nem jössz bele a seggembe, mert ha valami van előttem és fékezek, belém jössz, tehát ne, légyszi! Odaintesz, rám villogsz, tök jó! Nyilván, fain, köszönöm, de ezt ne játsszuk, mert nem vicces és ez most már nagyon sok volt. Jó? Kösz, csá!

– mondta videójában Tóth Andi, aki egy hete posztolta, hogy mostantól egy gyönyörű Mustanggal közlekedik.