Tóth Andi

Tóth Andi mindenkit helyretett

Bulvár

Tóth Andi megunta az állandó kommentháborúkat, melyeket posztjai váltanak ki az emberekből. Most mindenkit helyretett.

Mindegy, mit csinál, Tóth Andit folyamatosan kritizálják. A külsejét, a hangját, a viselkedését, mindig találnak valamit a kommentelők, amibe beleköthetnek. Sokan azt mondják, rossz példát mutat a kamaszoknak. Tóth Andi úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba és egy videóban mondta el véleményét.

Muszáj reagálnom erre a kommentháborúra, amit nagyon élvezünk olvasni, ahogy az a sok megszomorodott, besavanyodott, frusztrált ember kínlódik és próbálja levezetni rajtam a saját elégedetlenségét az életében

– kezdi Andi a videót, majd a példamutatásról fejti ki gondolatait. Kényszeresen próbálják ráerőltetni a példamutatást, de szerinte neki nem ez a feladata, ő azért jött ebbe az országba 15 évesen, hogy énekeljen és átadjon valamit a dalain keresztül. Hogy kinek a feladata a példamutatás, azt is keményen kifejtette:

Mindenkinek van egy anyja, egy apja, ha szültetek, neveljétek!

Tóth Andi ezután megmutatta Instagram-statisztikáját is, mert gyakran vádolják meg azzal, hogy a kamaszoknak rossz példát mutat. A statisztikájából azonban az derül ki, a követőinek többsége korántsem kiskamasz, hanem  25-34 éves.