Szétkapkodják a Balmaz játékosait

Sport

Igen kapósak a játékospiacon az NBI-ből frissen kihullott Balmazújváros futballistái.Korábban megírtuk, hogy Sigér Dávid, a Balmazújváros irányítója a Ferencvárosban folytatja pályafutását. Nem ő az egyetlen, akit NBI-es csapat visz, vagy vinne Horváth Ferenc csapatából.

A Nemzeti Sport összegzéséből kiderül, Eke Uzoma (Bp. Honvéd), Sigér Dávid (Ferencváros), Vajda Sándor (Mezőkövesd), Horváth László (MTK), Jurij Habovda és Tamás László (utóbbi kettő Haladás) után újabb játékosok szerződhetnek NB I-es csapatokhoz az élvonaltól búcsúzó Balmazújvárostól.

A szezonban kilenc gólt szerző  24 éves grúz csatár, Bacsana Arabuli iránt a Loki mellett a Diósgyőri VTK és a Puskás Akadémia is érdeklődik.

A lap balmazújvárosi forrásai szerint a Honvéd Arabulin kívül a szerb Nemanja Andricsot is szerződtetné a kiesőtől, míg a DVSC Haris Attila iránt is érdeklődik.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BALMAZÚJVÁROSNÁL
Érkezők: Orovecz Ádám (Kazincbarcika – kölcsönből vissza), 
Távozók: Bokros Tibor (Debreceni VSC – kölcsönből vissza?), Jurij Habovda (ukrán, Haladás, szabadon igazolhatóként), Horváth László (MTK Budapest), Sigér Dávid (Ferencváros), Tamás László (Haladás), Eke Uzoma (nigériai, Bp. Honvéd, szabadon igazolhatóként), Vajda Sándor (Mezőkövesd)