Strandon loptak

Rendőrség
A hajdúszoboszlói rendőrök elfogták a két nőt.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság munkatársai a román rendőrökkel láttak el közös szolgálatot 2016. augusztus 6-án 15 óra körül a strand területén, amikor a biztonsági őrök arról értesítették őket, hogy a fürdőben több lopás is történt. A kamerafelvételek alapján a biztonsági szolgálat azonosította az elkövetőket, akiket az öltözőknél visszatartottak. A rendőrök igazoltatták a két nőt és átvizsgálták az általuk használt kabint, amelyben több olyan tárgyat – papucsokat, ruhákat, táskát, neszeszert, úszószemüveget – is találtak, amelyekkel nem tudtak elszámolni.

A magyar és a román rendőrökhöz az intézkedés közben odament három sértett is, akik időközben észrevették, hogy a törölközővel letakart táskájukat, illetve a medence mellett hagyott papucsaikat ellopták. Az egyenruhások a tiszacsegei és a debreceni lakost elfogták és a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra előállították. A rendőrség a 32 éves nővel és 53 éves anyósával szemben lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt folytat eljárást.

A lefoglalt értéktárgyakat a rendőrök visszaadták a sértetteknek, egy papucs tulajdonosát azonban még keresik. Kérjük, hogy aki felismeri a képen látható lábbelit jelentkezzen személyesen a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságon.