Demonstrációk megyeszerte: öt debreceni és számos hajdú-bihari helyszínen lesz forgalomkorlátozás

Helyi hírek Ország

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy 2019. január 19-én a megye több útján gyűlések miatt, forgalomkorlátozásokra kell számítani.Debreceni Rendőrkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy 2019. január 19-én 13 óra 30 perc és 15 óra között Debrecenben,

– a Liszt Ferenc utca teljes szélességében, a Blaháné utca és Csapó utca közötti szakaszon,

– a Burgundia utca Kossuth utca felé haladó, menetirány szerinti jobb oldala a Csapó utca és a Kossuth utca közötti szakaszon,

– a Kossuth utca teljes szélességében, a Batthyány utca és a Burgundia utca közötti szakaszon,

– a Szent Anna utca teljes szélességében, a Batthyány utca és a Piac utca közötti szakaszon, valamint

– a Piac utca teljes szélességében, a Kossuth utca és a Petőfi tér közötti szakaszon a vonulás ideje alatt szakaszosan lezárásra kerül, továbbá a vonulás Piac utcai ideje alatt a villamosforgalom szüneteltetésre kerül.

Püspökladányi Rendőrkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy 2019. január 19-én 9 óra és 11 óra között a Kaba, Rákóczi utca, Batthyány utca és az István király utca közötti szakaszán félpályás útlezárás lesz érvényben.

Berettyóújfalui Rendőrkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy 2019. január 19-én 11 óra és 13 óra 30 perc között a Berettyóújfalu, Király-hágó utca Lőtér utca és Érmellék utca közötti szakaszán félpályás útlezárás lesz érvényben.

Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy 2019. január 19-én 14 óra 45 perc és 17 óra között a 3502-es számú út 16. és 17. kilométerszelvényében, Hajdúdorog térségében félpályás útlezárás lesz érvényben és 30 km/h sebességkorlátozás lép életbe.

Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy 2019. január 19-én 15 óra és 17 óra 15 perc között a 4-es számú főút 215. és 216. kilométerszelvényében, Ebes térségében félpályás útlezárás lesz érvényben és 50 km/h sebességkorlátozás lép életbe.