Hivatalos: országos hálózathoz kapcsolódik a Debrecen Rádió FM 95

Helyi hírek

Június elsejétől az országos hálózattal rendelkező Rádió 1-hez csatlakozik a Debrecen Rádió FM 95 – írja közleményében a Debreceni Vagyonkezelő. Így másfél hónap múlva Sebestyén Balázs és csapata, azaz a népszerű Reggeli show ébreszti a hallgatókat a 95 MHz-en. A debreceniek persze nem maradnak helyi információk nélkül, félóránként a legfontosabb debreceni hírekkel jelentkezik a rádió. Délelőtt 10 és 12 óra között pedig a jól megszokott helyi műsorok és műsorvezetők várják a hallgatókat játékokkal, hírekkel, információkkal, programajánlatokkal.

Az együttműködés kölcsönösen előnyös mindkét fél számára. A Rádió 1 a debreceniek kedvenc adójára költözhet, míg a debreceni rádió országosan ismert és minőségi műsorokat sugározhat hallgatóinak.

4 thoughts on “Hivatalos: országos hálózathoz kapcsolódik a Debrecen Rádió FM 95

  1. ILDIKÓ. VÉGH. Zalaegerszeg.nekem.nem.tetszik.hogy. Debrecen.lesz. RÁDIÓ.1.állomás.ORSZÁGOS.ANALÓG.FREKVENCIA.JÚNIUS.elsejétől. ZALAEGERSZEG.MÁR.MEGINT.KIMARAT.A.RÁDIÓ .1.állomás.országos.analóg.frekvencia.Zalaegerszegen.már. soha.nem lesz.rádió.1.hogy.tudjam.hallani. a.rádiómon.a.rádió.1.egyet. SEBESTYÉN.BALÁZSÉK.ZALAEGERSZEGEN. is.van.rádió.1.egy.

  2. Nekem nem kell Balázs dumája…
    Ki mondja meg nekem reggel 9-kor, hogy Sárándon van traffipax?
    Inkább átkapcsolom a Best Rádióra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.