Útonállók szedegették le az embereket a bicikliről Debrecen közelében

Rablásról érkezett bejelentés a rendőrségre 2022. október 2-án este. A sértettet kerékpározás közben állította meg három férfi Debrecen és Vámospércs között a 48-as főúton, majd pénzt és értékeket követeltek tőle. A biciklis ellenkezett, ezért az egyik elkövető megütötte, majd elvettek tőle 10 ezer forintot.

Vasúti átjáró szabálytalanság

“Még átérek, messze van még az a vonat!” – vasúti átjárónál ellenőriztek a hajdú-bihari rendőrök

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársai a közlekedési balesetek megelőzése és szabályszegések visszaszorítása érdekében a 47-es főúton tartottak ellenőrzést 2022. szeptember 30-án.

Félmillió forint értékű áruért fizetett 66 ezret egy fiatal pár Debrecenben, a pénztáros is benne volt a buliban

Az egyik debreceni bevásárlóközpont biztonsági őrei lopásról tettek bejelentést a rendőrségre 2022. augusztus 18-án délután. A helyszínen kiderült, hogy egy fiatal pár a náluk lévő blokk szerint 66 ezer forint értékben vásárolt, azonban a bevásárlókocsijukban közel félmillió forint értékű termék volt.

Csúfolták az iskolában, ezért léphetett vonat elé egy 11 éves szabolcsi kislány

Iskolai zaklatások miatt próbálhatott végett vetni életének a 11 éves kislány Gyürén múlt vasárnap. A gyerek a sínek mellől, a kukoricásból lépett a vonat elé, úgy tudni, szándékosan. A mozdonyvezető már nem tudott megállni és elütötte.