Repülő motoros a debreceni Night Drive-on

Night Drive Debrecen: videós beszámoló

Idén is megrendezték a Debrecen Drive előestéjén az egész hétvégés esemény éjszakai showját, a Night Drive-ot a Nagyerdei Stadion parkolójában kialakított ügyességi pályán. Az úgynevezett katlanban ízelítőt kaphatott a népes publikum a következő napok eseményeiből – csak éppen látványosabb keretek között, fény- és pirotechnikai eszközök segítségével.

Towerful fesztivál Mikepércs

Fesztivál a templomkertben? A mikepércsi református lelkész véghezvitte!

Pünkösd hetén, május 25. és 28. között folytatódik a mikepércsi Templomkertben az a minifesztivál, amely koncertekből, performanszokból, kiállításokból és egyéb meglepetésekből áll. A Towerful Events Fest of Fifty elnevezésű programot idén először rendezik meg pünkösdkor hagyományteremtő céllal.

Nem vesznek ki pénzt a nyugdíjasok zsebéből – ingyenes Slágerdélutánt tart a Deltában az anzX

Slágerdélutánnal készül a Deltába az anzX zenekar május 9-én. Ezúttal új hangokkal érkezik a DEMKI Újkerti Közösségi Ház Mozi termébe a rock, sláger, saját zenei, zenés verses,  gyermek és családi műsorairól ismert  debreceni együtes.

Főnixként támadt fel a Nox Debrecenben – etno hard rockra tombolt a közönség a Kassai úton

Nagyszabású koncert show-val tért vissza Debrecenbe a Péter Szabó Szilvia és Nagy Tamás által ismét életre hívott zenekar. Az együttes debreceni koncertturnéja rendesen megrezegtette a falakat a Főnix Arénában április 15-én. Még az általános iskolai népdalokat is kikérdezték a debreceni közönségtől.