Márki-Zay Péter választás 2022

Márki-Zay az elbukott ellenzéki összefogásról: „Örülök, hogy csak én hibáztam, mindenki más tökéletes volt”

A Direkt36 oknyomzó portál hosszú cikkben foglalta össze, hogy mi vezetett az ellenzék 2022-es választásokon elszenvedett kudarcához. Ebben az alkalmi szövetség megosztottsága mellett említik Márki-Zay Péter politikusi éretlenségét, önfejűségét és a pártok és a kampánystáb közötti bizalmatlanságról is lerántják a leplet.

Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány Karácsonynak Márki-Zay-ról: “Baszd meg, Gergő, te hoztad a nyakunkra ezt az embert”

Hosszú összefoglaló cikket írt a Direkt36 az ellenzéki összefogás összeomlásáról, és arról, hogy milyen volt belülről Márki-Zay-ék kampánya. A portál több mint harminc olyan emberrel beszélt, akik aktív résztvevői vagy közeli megfigyelői voltak az eseményeknek.

Novák Katalin és Andrzej Duda

Novák Katalin pénzküldésre szólította fel “Brüsszelt” Lengyelországban

Magyarország és Lengyelország arra szólítja fel az Európai Bizottságot, hogy intézkedjen annak érdekében, hogy megkapják a helyreállítási alapból nekik jogosan járó összegeket – jelentette ki Novák Katalin köztársasági elnök Andrzej Duda lengyel köztársasági elnökkel tartott találkozója utáni sajtónyilatkozatában kedden Varsóban.

Együtt az állatokért Debrecen

500 millió forintos keretösszegre pályázhatnak a civil állatvédő szervezetek

A civil állatvédő szervezetek támogatására 500 millió forint keretösszegű pályázat áll rendelkezésre működési költségre, ivartalanításra, állategészségügyi szolgáltatásra és férőhelybővítésre – mondta a Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztos kedden Budapesten sajtótájékoztatón.