Donáth Anna visszatért

Donáth Anna: aki a magyar kormány idő előtti leváltását ígéri, az hazudik, “reggel, éjjel meg este”

Az emberközpontú gazdaság kialakítását, az esélyteremtő oktatás felépítését és a klímaváltozás elleni harcot jelölte meg a Magyarország előtt álló legfontosabb kihívásokként a Momentum európai parlamenti (EP-) képviselője szombaton.

Viharos szél

Erős szél és fakidőlések nehezítik majd a közlekedést a hétvégén

A meteorológiai előrejelzések alapján már pénteken megerősödhet több térségben is szél, de szombaton gyakorlatilag az egész ország területén viharos, minimum 70 km/órás széllökésekre számíthatnak a közlekedők – figyelmeztet a közútkezelő.

Bruttó 454 ezer forintért keres járőröket a rendőrség

A készenléti rendőrség állományába keresnek járőröket – számolt be Vámospércs önkormányzata. A testület álta megosztott plakátról kiderül, hogy a 10 hónapos képzés 3. hónapjától bruttó 453.600 forintot lehet keresni és az ígéret szerint ez az összeg 2024 január 1-től  bruttó 533.100 forint lesz.

Electrolux Nyíregyháza

Leállítja a termelést a nyíregyházi Electrolux hűtőszekrénygyára, 650 ember veszíti el az állását

Az Electrolux a megváltozott üzleti környezetre és alacsony keresletre hivatkozva 2024. januártól nem folytatja tovább a szabadonálló hűtőszekrények gyártását a 650 dolgozót foglalkoztató nyíregyházi gyárában – közölte a társaság szerdán az MTI-vel.

Tűzoltó autó

Saját maga próbálta eloltani lakástüzét Nyírmihálydiban – tragédia lett a vége

A tűzoltók gyors munkája ellenére emberéletet követelt egy lakástűz a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Nyírmihálydiban – derült ki az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményéből.