Mézeskalács kiállítás Debrecen

A debreceni mézeskalácsosság története elevenedik meg az Új Városháza Galériában

A debreceni mézeskalácsosság történetét és jelenét bemutató kiállítást rendezett Debrecen önkormányzata, a Debreceni Értéktár Bizottság, a Demki Debreceni Művelődési Központ és Ifjúsági Ház, a Déri Múzeum, valamint a Magyar Nemzeti Levéltár Hajdú-Bihar Vármegyei Levéltára március 9-én a debreceni Új Városháza Galériában.

4 gin típus férfiaknak Valentin napra

A Valentin nap ideális alkalom arra, hogy egy igazán férfias ajándék ötletet adjunk azoknak, akik nem döntötték még el, hogy mit ajándékozzanak. Ha párod szereti a gint, akkor ebből a négy gin fajtából bármelyiket is választod, biztosan örülni fog neki. Akár egy díszcsomagolásba is teheted, bár a férfiakat nem igazán a csomagolás szokta érdekelni.

Márton napi liba Debrecen

Szankciós libanap Debrecenben? Utánanéztünk!

Nem a megszokott helyszínen rendezték meg idén a Márton napi libalakomát Debrecenben, a Kossuth téren épülő műjégpálya miatt ugyanis pár sarokkal arrébb, egy étterem udvarán zajlott a rendezvény. A szervezők kicsiben próbálták prezentálni az élményt a látogatóknak, akik pedig csak beugrottak elvitelre is vásárolhattak.

Először kaptak Michelin-csillagot vidéki magyar éttermek

Először díjaztak Michelin-csillaggal vidéki éttermeket Magyarországon

Először jelentetett meg étteremkalauzt Magyarország egészéről (National Selection of Hungary) a Michelin Guide francia étteremkalauz, amely vidéki magyar éttermeket is kitüntetett a Michelin-csillag minősítéssel. A debreceni IKON Michelin-ajánlást kapott.