Dzsudzsák Balázs kórházban

Dzsudzsák Balázs kórházi ágyáról üzent a Fradi-verés után

Sport

Vezéráldozatokkal járt a szombati 3-1-es, Ferencváros elleni Loki-győzelem, hordágyon távozott a pályáról Megyeri Balázs kapus, és Dzsudzsák Balázs, a Debrecen csapatkapitánya is.

Mint arról beszámoltunk, a DVSC hátrányból fordítva nyerte meg a meccset, ezzel történelmi sikert aratva, kétgólos győzelemmel térhetnek haza a fiúk a Groupamából. Kivéve Dzsudzsák Balázst, akire a klub Facebook-posztja szerint csuklóműtét vár.

Sérülését Babunszki második gólja után, örömében szerezte (kifutott a szurkolókhoz ünnepelni, de közben elcsúszott). Dzsudzsákot a 70. percben le kellett cserélni, Ojediran jött be a helyére.

Az öröm így nem teljes, de a Loki-szurkolók bizakodva várhatják a jövő hétvégi utolsó fordulót, ha ugyanis a csapat behúzza idehaza a Fradinál azért valamelyest könnyebb ellenfélnek számító Újpest elleni meccset, megvan a bronzérem. Ha a lila-fehérek ellen döntetlen, vagy neadjisten vereség csúszna be, akkor figyelni kell a harmadik helyre még esélyes Felcsútot és a Paksot is.

A Ferencváros elleni meccsen sérülés miatt le kellett cserélni Megyeri Balázst is, azt egyelőre nem tudni, hogy a Loki kapusa milyen állapotban van.