Herczeg Zoltán

Leszámolási ügy állhat Herczeg Zoltán letartóztatása mögött? Elismerte, hogy drogozott, de a súlyos vádakat tagadja

Bulvár

Sokkoló hír rázta meg a hazai celebvilágot kedden: Herczeg Zoltán divattervezőt letartóztatták, jelentős mennyiségű kábítószert találtak az otthonában.

Egyes feltételzések szerint kereskedhetett is a droggal a divattervező, a barátai azonban teljesen máshogy vélekednek a dologról. A Blikk megkereste Herczeg Zoltán több közeli ismerősét is. Egy neve elhallgatását kérő barát azt mondta, Zolit a világ egyik legbecsületesebb embereként ismeri és el nem tudja képzelni róla, hogy kábítószerrel kereskedne. Ráadásul a divattervező épp most készült egy egyhónapos tisztítókúrára, amikor nemhogy kábítószert, de sem alkoholt, sem gyógyszert, sem mesterséges tartósítószert, és még csak húst sem akart fogyasztani.

Egy másik ismerős is kételkedik abban, hogy Herczeg Zoltán droggal élne.

Egyszer, még évekkel ezelőtt szteroidinjekciókat kapott a teniszkönyökére, de ez minden, amiről tudok. Szerintem tőrbe akarták csalni, valaki feljelenthette, mert úgy tudom, névtelen bejelentés alapján fogták el. Nem szeretnék találgatni, de köztudott Zoli baloldali hozzáállása, még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy politikai üzenete van ennek az egésznek

– nyilatkozta a lapnak egy másik ismerős. Czutor Zoltán az Indexnek nyilatkozott. Szintén jó barátja a divattervezőnek és nem érti, mi történhetett. Az énekes 30 éve ismeri Herczeg Zoltánt, aki egyszer sem kínálta meg semmilyen kábítószerrel az évtizedek alatt, de még csak beszélni sem beszéltek róla soha.

Persze lehet, hogy ettől függetlenül ő a keresztapa, csak ez olyan életszerűtlen lenne. Nekem leszámolásízű a dolog, van egy ilyen érzésem, állítólag csőbe húzták, de nyilván részleteket én sem tudok az ügyről

– mondta az énekes. A barátai tehát elképzelhetetlennek tartják azt, amivel Herczeg Zoltánt gyanúsítják, ha azonban a gyanú beigazolódik, a divattervező akár több éves börtönbüntetést is kaphat.

Elismerte a drogozást, de nem dílerkedett

A fogyasztást elismerte, a kábítószerrel való kereskedést azonban tagadta a kihallgatása során H. Zoltán divattervező, akit vasárnap tartóztattak le drogkereskedelem gyanúja miatt.

A fogyasztást elismerte, a kábítószerrel való kereskedést azonban tagadta a kihallgatása során H. Zoltán – értesült a 24.hu. A portál úgy tudja, H. Zoltán fellebbezett a letartóztatást elrendelő végzés ellen.

Korábban megírtuk: droggal összefüggő bűncselekmények miatt tartóztatták le Márki-Zay Péter szövetségesét, az ismert divattervezőt, H. Zoltánt. Az O1G pólókat áruló, korábban a vidéki embereket is gyalázó baloldali aktivistánál a hírek szerint jelentős mennyiségű kábítószert is találtak.