Majka

Lemondta koncertjét Majka

Bulvár

Kénytelen volt lemondani hétvégi fehérgyarmati fellépését Majka, mert szerinte a technikai feltételek nem voltak adottak a koncerjéthez.

A rapper Curtis nélkül is fergeteges bulikat szokott adni, most azonban az egyik elmaradt, hiába vártak rá a fehérgyarmati rajongók. Hogy miért, arról közösségi oldalán beszélt egy videóban.

Mint mondta, csak megfelelő minőségű koncertet szeretne adni, amilyet megszoktak és el is várnak tőle a fanok, ezért a fehérgyarmati buliját kénytelen volt lemondani – írja a Blikk. Kiderült ugyanis, hogy a technika nem felelt meg az elvárásainak.

Rettentően sajnáljuk, de ma este nem tudunk Fehérgyarmaton találkozni. Szerettünk volna egy szuper koncertet adni nektek, de sajnos a helyszíni technika, és a szerződésben foglalt feltételek semmiben nem felelnek meg annak, amire nekünk, és nektek szükségetek van

– közölte a hírt egy videóban vasárnap Majka, aki nagyon sajnálja a történteket és bízik abban, hogy minél hamarabb találkozik a fehérgyarmati közönséggel. Rajongói látszólag elfogadták a döntését és úgy vannak vele, ne is adják lejjebb a színvonalat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés