Molnár Gusztáv

Molnár Gusztáv visszatérhet a képernyőre

Bulvár

Ha igazak a hírek, az utóbbi időben balhéjairól elhíresült színész ismét felbukkanhat a Drága örökösökben.

A Blikk úgy tudja, az év vége felé a korábbi szereplők nagy részével elkezdhetik forgatni a Drága örökösök új, ötödik évadát. A sorozat 2020 év végéig futott az RTL Klubon, a lap információ szerint idén pedig újra feltűnhet a csatornát, ráadásul a korábbi, népszerű karakterekkel, köztük Molnár Gusztávval.

A Drága örökösök a szereplők miatt működött kiválóan, a nézők nagyon szerették a karaktereket, a legtöbb színészt még akkor is a sorozatból ismert szerepe alapján azonosítják, ha már azóta bemutatkozott máshol is

– árulta el a lapnak egy informátor, aki azt is elmondta, visszatérnek a kulcsszereplők, akik között van Molnár Gusztáv is.

A felvidéki származású színész a sorozattal vált ismertté haznákban, karrierjét azonban derékba törte, amikor tavaly volt párja azzal vádolta meg őt, hogy bántalmazta gyermeküket. Azóta Molnár Gusztávról csak negatív híreket hallani, felesége egyszer még a rendőrséget is kihívta rá, mert öngyilkossággal fenyegetőzött. Felesége, Vivien azóta el is költözött tőle, bízva abban, hogy férje végre kezeli alkoholproblémáit és bipoláris depresszióját.