ByeAlex

Törölte az Instagram ByeAlex meztelenkedős fotóját

Bulvár

Nagy port kavart ByeAlex Instagramra feltöltött fotója, melyen ő és párja pózolnak meztelenül.

Bár nem sok látszódott meztelen testükből, egyesek azonban annyira felháborodtak, hogy jelezték az Instagramnak a dolgot, így végül a platform „szexuális tevékenységre való felajánlkozás”-ra hivatkozva eltávolította a képet – írja a Promotions.

A fotó törléséről az énekes egy hosszabb bejegyzésben írta meg véleményét.

tegnap – egyébként kis hezitálás után – kiraktam a szerelmemmel egy tükör előtt ölelkezős képet, amin ugyan jóllehet nem volt rajta felső és rajtam sem: az ég világon SEMMI nem látszódott. se cici se semmi. de még csak az én mellkasom sem. annyi volt a fotón, hogy két ember, egy férfi és egy nő szeretik egymást.
és hát meztelenül a legjobb megölelni a szerelmünket. akkor van a legjobban-legközelebb. megláttam jaminát, ahogy készülődik, gyönyörű volt, magamhoz húztam és megörökítettem

– írta Alex, aki úgy gondolja, egyáltalán nem tolja az emberek arcába a magánéletét, alig nyilatkozik róla. Néha megoszt egy-egy képet, épp olyat, mint mindenki más, nem érti, ő miért ne tehetné meg?

jelentgették a fotót arra hivatkozva hogy “szexuálisan ajánlkozunk” rajta, hogy az insta törölte. igen? tényleg? egyet garantálok: nem akarunk másokkal szexuális tevékenységet folytatni, mivel mi egymást imádjuk!

– folytatta ByeAlex, aki szerint tele van az internet melleiket mutogató csajokkal, transznemű srácok twerkelésével haspólóban, idegenek beszélnek szexuális identitásukról és nem-átalakító műtétekről. Vagy elég csak bekapcsolni a tévét, ahol “félig ismert emberek nyilatkoznak a szexuális életükről, hogy milyen nyílt kapcsolatban élnek, épp ki dugja a feleségüket vagy őket; mindezt 12es karikával”. Nagyon zavarja őt a kettős mérce.