Résztvevő cégek jelentkezését várja az SZTE az Első Online Karrier Napokra

Egyetem

Elindult a jelentkezés a cégek számára az első SZTE Online Karrier Napokra, melyet 2020. november 24-26. között rendeznek a Szegedi Tudományegyetem CooSpace felületén. A szervezők várják az állást kínáló cégek, illetve a mikrovállalkozások és szolgáltatók jelentkezését is az online eseményre.

A COVID-19 járványhelyzet alakulása miatt az SZTE Karrier Napokat idén először online formában rendezi meg a Szegedi Tudományegyetem, így mindenki biztonságosan és kényelmesen vehet részt az eseményen.

Jelenleg is tart a jelentkezési időszak azon cégek számára, amelyek szeretnének bemutatkozni az egyetem jelenlegi és volt hallgatói előtt, illetve nyitott pozíciókat és egyéb szolgáltatásokat kínálnak nekik.

Az esemény az Szegedi Tudományegyetem Coospace felületén zajlik majd, melynek eredeti célja a felsőoktatásban jellemző tanulási-tanítási folyamatok tartalmi támogatása online környezetben. A CooSpace olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek elősegítik a kapcsolattartást, tartalommegosztást és szervezési tevékenységet. A beépített tartalommegosztási és kommunikációs eszközök révén az SZTE Online Karrier Napok kiváló színtere lehet ez a felület.

A Szegedi Tudományegyetem hallgatói jól ismerik a CooSpace-t, hiszen tanulmányaik során, kurzusaikhoz kapcsolódóan folyamatosan használják. Emellett kiemelkedő előnye, hogy az SZTE összes aktív hallgatója tagja a rendszernek, egyúttal az SZTE Online Karrier Napok színterének is. Illetve a szervezők a korábban végzett, állást kereső hallgatóknak is biztosítanak hozzáférést a CooSpace-hez.

A mikrovállalkozások és szolgáltatók egy közös színtérben jeleníthetik meg aktuális állásajánlataikat, illetve álláskeresőknek szóló programjaikat és szolgáltatásaikat. A nagyobb cégek pedig saját hozzáférést és önálló színteret kapnak a felületen, melyre maguk tölthetik fel ajánlataikat.

Jelentkezési határidő a cégek számára: 2020. november 16. (hétfő)

A választható megjelenésekről, a jelentkezés menetéről részletes leírás az alábbi linken olvasható: https://u-szeged.hu/sztekarrier/szte-online-karrier/szte-online-karrier