Mibe fekteti a pénzét Dzsudzsák Balázs?

Sport

A HVG annak járt utána, hogy a foci Eb-n szereplő 23 fős magyar keret tagjai szerepelnek-e a cégadatbázisokban. Egész pontosan arra volt kíváncsi, hogy mibe fektetik focistáink a keresetüket.A keret 23 tagja közül 15-nek a nevére nem ad semmit a céginformációs szolgáltató keresője.

A fiúk jellemzően kevéssé a “rock and roll” üzletágakban fialtatják a pénzüket, kivétel ez alól Juhász Roland vendéglátó cége, illetve Böde Dani trikotázsnak indult zöldség-gyümölcs kereskedése

– derítette ki a lap.

Király Gábor a Király I. Kapusiskola Kft.-t futtatja. de nem megy jól az utánpótlás buli, a társaság az elmúlt öt évben 1,01 és 17,88 millió forint adózott veszteségeket hozott össze úgy, hogy az időszak minden évben negatív eredménnyel zárt. A 2002-es alapítása óta mindössze kettő, a 2004-es és a rákövetkező évet tudta pozitív adózott eredménnyel zárni.

Dzsudzsák Balázs, aki egykoron a Lokiban vált sztárjátékossá, a 2014. szeptember elején létrehozott debreceni PARISZOL Ingatlanfenntartó és Fejlesztő Kft.-ben volt alapító tag, de szinte napra pontosan egy évvel később ki is szállt a társaságból. Dzsudzsák, aki hivatalosan meg nem erősített sajtóhírek szerint Debrecenben vásárolta meg egy épülő pláza, a Párizsi Udvar csaknem negyedét.

A legjövedelmezőbb vállalkozást Szalai Ádám viszi, aki korábban testvére neve alatt futó fémmegmunkáló cégében mostanra egyedüli tulajdonossá lett. Tavaly 310 milliós forgalom mellett több mint 25 milliós adózott nyereséget könyvelhetett el a tulajdonos középcsatár.

Többen is az ingatlan-, illetve építési piacban látnak fantáziát, de Gera például a szállítmányozásban látja a jövőt.