Szeged, Jarjabka Zoltán, barista, Kék Elefánt kávézó, kávézó, kávé, vendéglátás

Tíz százalékkal kevesebbet ittunk a 20 százalékkal dráguló kávéból tavaly

Az alapanyagok jelentős drágulása miatt a magyar kiskereskedelmi kávépiac értéke tavaly ugyan 20 százalékkal, 82,8 milliárd forintra bővült, a volumene azonban 11 százalékkal, 18,2 ezer tonnára csökkent – mondta Árok Gábor, a Coca-Cola HBC Magyarország kávé üzletág vezetője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

Gasztronómiai programokkal, képzőművészeti előadássorozattal nyit a Homola Pincészet kertje Paloznakon

A gasztronómiai kínálat mellett művészeti előadásokkal, kiállítással és kerekasztal-beszélgetésekkel várják a látogatókat Paloznakon, a Homola Pincészet borteraszán és kertjében – közölték a szervezők az MTI-vel.

Nitrogénes fagylalt, marhabontás, különleges gasztroélmények – fotókon és videókon a Gourmet Fesztivál második napja

A pénteki mostohább időjárás a hetedik alkalommal életre hívott Debrecziner Gourmet Fesztivál szombati napjára szerencsére tovatűnt, és kellemes nyári idő várta a gasztroélményekre vágyókat a Békás-tó közelében. Éhen senki nem maradt, bőven volt miből válogatni a “nyári élményeink” tematikájú ételkölteményekből.

Debrecziner Gourmet Fesztivál 2023 - a program

Megkezdődött a 2023-as Debrecziner Gourmet Fesztivál, itt a részletes program

Péntek délután megnyitotta kapuit a Debrecziner Gourmet Fesztivál a Nagyerdőn. A „nyári emlékeink” főzőshow-k mellett kulturális felhozatal is várja a vendégeket, többek között erdei mozi, retro plakát kiállítás, Konyha zenekar és Blahalouisiana-koncert, gasztro stand up Janklovics Péterrel és könyvbemutató.

Jókuti “Világevő” András gasztroblogger

A világ legjobb fogásait eheti, és megél belőle. Izgalmas titkokat árult el nekünk Jókuti “Világevő” András, a Debrecziner Gourmet Fesztivál egyik sztárvendége

Milyen érzés körbejárni a világot, és jobbnál jobb ételeket kóstolni? Milyen az, ha az embert különböző országok legjobb éttermeiben már barátként fogadják? Milyen érzés a legínyencebb ínyencek közé tartozni? Erről is mesélt nekünk Jókuti “Világevő” András gasztroblogger, aki idén is jelen lesz a Debrecziner Gourmet Fesztivál gasztroszínpadán, hogy izgalmas történetekkel és magas szintű szakmai hozzáértéssel […]