Hajdúszoboszlói hotel lett az ország második legjobbja

Helyi hírek Wellness

Véget ért AZ ÉV HOTELE 2017. közönségszavazás döntője, melyben két kelet-magyarországi hotel végzett az élen. A nézők január folyamán két hétig szavazhattak a 2017-ben az RTL Klub-on AZ ÉV HOTELE című műsorban szereplő 8 régió legjobbnak választott szállodáinak egyikére.A közönségszavazáson induló 46 hotelre 114.287 db szavazat érkezett és összesen 75.441-en voksoltak.

AZ ÉV HOTELE 2017-ben az Északkelet-Magyarország régió legjobb szállodája a Bambara Hotel****superior lett. A szálloda a Bükk kapujában, Eger mellett, Felsőtárkányban az erdőben helyezkedik el.

Második helyen a Hotel Délibáb**** végzett, mely a Hajdúszoboszló, Debrecen és környéke régiót nyerte meg az előző év során. A szálloda Hajdúszoboszló belvárosának szívében található, Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a 25 hektáros gyógyfürdő parkjának közvetlen szomszédságában. A három épületrészből álló, felújított szálloda apró részletekig kidolgozott szobái, közösségi terei igazán pihentető és nyugodt atmoszférát árasztanak.

A képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig a Budapest környéke régió legjobbja, a Thermal Hotel Visegrád****superior állhatott fel. A szálloda a festői szépségű Dunakanyarban, Visegrád mellett, a Pilisi Parkerdő szomszédságában, Budapest belvárosától mindössze 40 kilométerre található.

AZ ÉV HOTELE 2018-ban is folytatódik az RTL Klubon, májustól újabb 48 hotelt mutat be a műsor és biztosít lehetőséget a szavazásra a nézők számára, hogy 2018-ban is a vendégek mondhassák meg, hogy melyik szálloda legyen AZ ÉV HOTELE.

Itt lehet majd szavazni: (www.facebook.com/azevhotele)