Loki-Kisvárda 1-3 – a közönség az MLSZ ellen tüntetett

Sport

Érdekes körülmények között veszítette el fontos hazai meccsét a DVSC a Nagyerdőn. Az első félidőben Szécsi bombagóljával még vezettünk, aztán egy vitatható tizenegyes mindent megváltoztatott.

OTP Bank Liga, 31. forduló: Debreceni VSC-Kisvárda Master Good 1-3 (1-0)
Debrecen, 3500 néző, v.: Bogár gólszerzők: Szécsi (40.), illetve Grozav (55., 74., az elsőt tizenegyesből), Horváth Z. (95.) sárga lap: Ferenczi (55.), Kusnyír (85.), illetve Beriosz (50.), Felipe (67.), Karaszjuk (76.), Cukalasz (90.)

DVSC:
Nagy S. – Kinyik (Kusnyír, a szünetben), Szatmári, Pávkovics, Ferenczi – Bódi, Csőzs, Tőzsér, Haris (Varga K., 70.) – Szécsi, Takács T. (Zsóri, a szünetben)

Kisvárda:
Felipe – Melnyik, Beriosz, Kravcsenko, Protic – Marcolini, Karaszjuk – Gosztonyi (Hugo Seco, 67.), Cukalasz, Grozav (Sassá, 83.) – Ilic (Horváth Z., 62.)

Hamar, a kilencedik percben vezetéshez juthatott volna a hazai együttes, Szécsi fejesénél azonban a keresztléc mentett. A folytatásban kiegyenlített játékot láthatott a közönség, mindkét csapat vállalta a támadójátékot, így itt is, ott is adódtak lehetőségek. A DVSC a félidő hajrájában egy szép Szécsi-lövés után szerezte meg a vezetést. A szünet után nem sokat kellett várni a vendégek egyenlítő találatára, Grozav a Gosztonyi lerántásáért megítélt vitatható büntetőt magabiztosan értékesítette. A román játékos később újabb gólt szerzett, sőt a hosszabbításban megszületett a harmadik kisvárdai gól is, így a kiesés elől menekülő együttes elvitte a három pontot a harmadik helyre pályázó hazaiaktól.

A hazai közönség mérkőzés közben, és a lefújás után is szidta a Magyar Labdarúgó Szövetséget.